In balans met Petra

In balans met Petra
In balans met PetraCoved-19 melding; Vanaf 11 mei 2020 mogen we aan de slag met zoveel leefstijlcoach als Stoelmassage aanbieden. Ik volg de richtlijnen van het RIVM en voorwaarde is dat u gezond bent als u bij mij langskomt en dat uw familie ook gezond is. Zie ook: https://www.rivm.nl/sites/default/files/2020-05/vragenlijst.pdfBent u niet tevreden met uw huidige leefstijl en zou u iets willen veranderen zodat u een #gezonde leefstijl aanleer? U denkt steeds: morgen begin ik echt...en het komt er niet van om de eerste stap te zetten. Het kan zijn dat u niet weet hoe of waar u mee wilt beginnen of wellicht door de drukte van werk/studie en thuis situatie.Ik bied u een persoonlijk aanpak van #leefstijlcoching aan om uw eigen gewenste verandering te behalen op lange termijn. Door klein te beginnen en stapje voor stapje een verandering te doen is de kans dat u dit makkelijker kan volhouden op lange termijn.Wilt u er meer over weten? De eerste 30 min kennismaking gesprek is geheel vrijblijvend en gratis.Per 1 april 2020 begin in mijn eigen praktijk als #leefstijlcoach. Ik heb een post hbo opleiding bij Instituut CAM gevolgd die erkend is door de beroepsvereniging leefstijlcoaches Nederland.Per 1 april 2020 begin ik ook met #stoelmassage aanbieden, in 2017 heb ik een cursus stoelmassage met succes gevolgd.
Start0 resultaten van In balans met Petra uit Gouda
Verfijn de zoekresultaten
 

Wandelen in Hongarije
Wandelen met of zonder gids met z'n twee of met je eigen groepje, het is een hele belevenis
Autoservice Schultz in Reeuwijk
Autoservice Schultz in Reeuwijk sinds 2015 uw servicegerichte garage. Onze Service, Persoonlijke Aandacht & Transparante Werkwijze zijn onze visitekaartjes.

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord